Keskustelufoorumi

Hei vierailija!

Tänne voit höpöttää ja keskustella kaikesta muusta, mikä ei sovi muiden sivujen teemaan.

Ainoastaan seuralaiset voivat liittyä Lapin Kiipeilijöiden facebook-ryhmään. Siellä voi jutella hurjempiakin tarinoita vähän ”yksityisemmin”.

Comments

 1. torvinen marko says:

  Käväse kattomassa orajärvelle päin menevän tien varrella.Olisi jonkun lainen paikka.Ennen ravirataa kääntyy eläintenhautausmaalle,jatka ylös mäkea.pääsee henkilöautolla. Vanha kaivosmonttu.

 2. Esa says:

  Hei kaikki Lapin Kiipeilijät!

  Olisiko tämä vieraskirja kätevin tapa välittää viestejä kun kaikilla ei ole esim Facebook-tiliä? Esimerkiksi nyt perjantaina 14.6. ja tulevana tiistaina 18.6. en pääse avaamaan ovia. Stinakin kertoi olevansa poissa perjantaina. Onko Pia paikalla?

  Kiipeilyterveisin, Esa

 3. Akipaki says:

  Pitääpä testata tätä foorumia. Toimiiko tämä. Eli nyt pitäisi viestin tulla näkyville samantien, jos sähköpostiosote on oikein. Aikaisemmin vieraskirjaviestit tuli lakin sähköpostiin ja ne piti vahvistaa ennenkuin ne saatiin näkyville.

 4. Pirjo says:

  Hyvät nämä sivut nyt

 5. Fred de Wit says:

  Hei kaikki, ensi viikolla jatketaan taas harjoituksia KTO varten. Itse olen ti töissä mutta to olen taas paikkalla. Harjoitelka keskenaan.

  Nähdään

 6. pirjo says:

  Hei KTO-kurssilaiset!
  Ensi lauantaina 3.5 klo 16.00 liikuntahallilla kto-treenausta.

 7. laki says:

  Lakin t-paidat myynnissä hintaan 15e / kpl.

  Paidan saa rahaa tai kuittia vastaan.

  T. Aki

 8. Milka says:

  Moi!

  Vietän täällä Kilpisjärvellä juuri kesää työn ohessa, ja olen mietiskellyt josko kukaan tietäisi jotain hieman kiipeilleelle sopivia (eli ei ihan liian haastavia) boulder-kiviä jotenkin akselilta Kilpisjärvi-Tromssa?

  Tuonne Jehkatsille mennessä tuli vastaan yksi kiva seinämä minkä pääsi kivasti ylös, mutta pienihän se oli eikä oikein tarpeeksi haastetta että uudestaan viitsisi paria tuntia sinne tarpoa..

  Jos joku jotain tietää niin minä mielellään kuuntelen ja kiipeän!

  -Milka

  • Aki says:

   Hei!

   20km Kilpisjärveltä Norjan puolelle tien oikealla puolella kauniin joen vieressä on boulderi, johon saa reittejä. Joutuu kyllä itemtekemään eli ei muuta kuin teräsharja heilumaan.

   T. Aki

 9. pirjo says:

  KTO-koe Rovaniemellä on 22.8-14. Onko sinne lähdössä porukkaa? Minä ajattelin mennä. Pitäisi varmaan aloitella treenausta. Ehdotuksia missä ja milloin treenataan?
  Hirviäkurussa voisi oikean laskeuduttamisen ja pelastusjutun kokeilla. Hallillakin tietysti voi harjoitella tietyt jutut mutta luonnossa opettavaisempaa.

 10. Sara says:

  Hei kiipeilijät! Tuon ranskalaisen poikaystäväni Suomea näkemään elokuun alussa ja haluaisin viedä hänet kiipeilemään tai kenties boulder-paikoille. Harrastamme molemmat kiipeilyä, mutta varusteet ovat Ranskassa. Onko mahdollista vuokrata tai lainata jostain patjaa tai jopa köyttä? Kaikki vinkit otetaan ilomielin vastaan: sara_saarelainen@hotmail.com

  • Aki says:

   Hei!

   Köysiä ei ole lainata eikä Sodankylän Hirviäkuru ole kokeneille kiipeilijöille järkevä paikka. Sen sijaan boulderointi on kohtuullista. Se vain että reittejä ei ole kovin montaa ja parhaimmat korkeita 5m. Seuralla on pari pädiä. Pädejä voidaan vuokrata seuran ulkopuolisille 5e / päivä, seuralaisille 1e / päivä. Seuran jäsenmaksu on 30e. Kannattaa ehkä liittyä seuran jäseneksi, jos meinaa vuokrata pädejä useammaksi päiväksi. Soitteleppa ku oot menossa niin sumplitaan. Jos meettä Postovaaraan niin Roope voi lähtiä Sattasesta oppaaksi.

   T. Aki

 11. Mikko says:

  Moi! Muutin vasta tänne Muonioon ja tekisi mieli kiipeilemään/ boulderoimaan. Köysi ja pädi ym. kamppeet löytyy, ja kiipeilykokemusta ja liidausta pari vuotta. Mut olisko suositella jotain paikkoja, mistä lähteä liikkeelle tai lähtiskö joku kaveriksi opastamaan? Erittäin kiitollinen olisin.

 12. Valtteri Männikkö says:

  Moikka,

  Harrastan luolasukellusta ja nyt menossa on projekti jossa vedenraja on syvemmällä luolassa. Reitillä on noin 10m pystysuora seinä joka pitäisi laskeutua. Tikkaiden käyttö ei oikein onnistu. Köydellä laskeutuminen vaihtoehto. Minkälaisia varusteita tuohon tarvitsee ja jokin ”kurssikin” asian tiimoilta kiinnostaisi, jotta saisi kokemusta tuosta laskeutumisesta. Toinen ongelma on myös nouseminen lähes sileää ja märkää kiveä pitkin. Eli tuo 10m pitäisi päästä ylös ja alas. Terv. Valtteri

  • Aki Rautava says:

   Kyllä onnistuu vaikka yksilöllisen kurssin järjestäminen. Tarviit aika paljo kiipeilyvermeitä seinämästä selvitäksesi. Ei se alas meno, mutta se raskaitten sukellusvermeitten ylös haulaaminen vaatii vähä säätöä. Meillä on täälä Sodankylässä hyvä harjoittelupaikkakin projektiisi Hirviäkurulammen jyrkänne.
   Mielellämme autamme.

   T. Aki Rautava (pelastussukeltaja)

Speak Your Mind

*